A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2016. január 11., hétfő

Új év, új ötletek, egy új kihívás vásárlóinknak

A tavalyi évben nagyon sok kreatív és lelkes hölgyet és urat ismerhettünk meg a boltban, így arra gondoltunk más is ismerje meg a tehetségüket, lelkesedésüket. Kitaláltunk valamit, ami nem játék ugyan, de egész évre jó móka lehet és még jutalmazunk is. A lehetőség tehát a következő:

Alkoss, hozd be, mutasd meg és nyerhetsz is! :)

Egy-két kikötésünk azért persze van:

- bármilyen technikával alkothatsz, a lényeg, hogy a felhasznált alapanyagok nagy része a boltunkból származzon (mondjuk 70 %-a)
- méretében azért akkora legyen, hogy beférjen a boltba, azon belül is egy vitrines szekrénybe, és mellé még férjen több más dolog is :) Tehát, ne hatalmas dobozokkal, szekrényekkel készülj :)
- egy alkotó csak egy tárgyat hozhat, hiszen remélhetőleg sokan éltek majd ezzel a lehetőséggel, és a boltunk mérete még mindig csak 80 nm :)
- foglalkozásainkon készült tárgyat nem lehet behozni, csak olyat, ami otthon, egyedileg készült.

A bemutatkozó lehetőség további fontos részletei:
- havonta cserélődnek majd a tárgyak, mégpedig úgy, hogy minden hónap első két hetében lehet behozni a tárgyakat, mi azokat regisztráljuk, a hónap második kettő hetében pedig kiállítjuk.
- a tárgyakra szavazni lehet, abban a második két hétben, amikor kiállításra kerülnek. Így mindenki szavazata egy időben indul majd.
- a legtöbb szavazatot kapott tárgy alkotója jutalmat kap. :) 5.000,- Ft (igen Ötezer) értékű vásárlási lehetőséget a boltunkból
- és aki szavaz? közöttük kisorsolunk egy 2.000,- Ft - os utalványt!

És igen, minden hónapban újra indul a lehetőség!

Ezért, hogy mindenki ugyanolyan lelkesedéssel induljon, aki már nyert egy utalványt, az a következő hónapban nem játszhat, ugye megértitek? :)

Egyelőre más nem jut eszembe, most az a lényeg, hogy mivel már január közepe van, minél előbb hozzatok be szép alkotásokat,  most kicsit meg is variáljuk az időpontokat (de csak januárban), így most január 20-ig gyűjtjük a tárgyakat és 21-től állítjuk ki, onnantól lehet szavazni.

Addig még készítenünk kell egy szavazóládát, szavazócédulákat, szóval van sok dolog, és persze a boltban is várunk titeket sok újdonsággal, ötletekkel szeretettel :)



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...