A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2016. január 14., csütörtök

Steampunk maszk tutorial

Tudom, megígértem, hogy lesznek leírások, lépésről lépésre fotók és miegymás, és valahogy mégsem sikerült teljesíteni. De idén talán másképp lesz, így el is készült az első fotózás ebben az évben :)

Steampunk maszk, ahogy én csinálom:

 Az első lépés a legnezehebb, de egyben a legszebb is. Kirándulj el Velencébe és szerezz be egy műanyag maszk alapot 1,50 euróért :) 
A következő lépés, hogy ragassz rá mindent, ami kicsit pasis, kicsit fémes, kicsit ornamentikás, de legyenek mindenképp összhangban.
Fesd le feketére, és szárítsd meg.
Metál viaszpasztával - arannyal természetesen - kend át óvatosan az egészet, ott is, ahol nincs mindenféle cucc felragasztva.

Hordj fel klasszikus repesztőlakk első fázisát a díszítetlen részekre, de ne mindenhova. Csak néhány helyre. Ha megszáradt a repesztőlakk második fázisát kend rá, de azt már mindenhova, hogy egyenletes réteget kapj. Ahol nincs első fázis, úgysem fog megrepedni :)
Ha megszáradt, esetleg megszárítottad kenj bele umbra antikoló pasztát, kend át az egész maszkot, majd lakkozd le oldószeres lakkal. Se az umbrának, se a lakknak nem lenne kötelező az oldószeres, de így szép fényes lesz :)

Tádámmm! :) Jó munkát!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...