A foglalkozások menüpont alatt részletes információkra lelsz.

Jelentkezni: bryell@invitel.hu vagy facebook oldalunkon

Boltunk Székesfehérváron, a Távírda u. 25/5. szám alatt található. (Sokan Fal közként ismerik)
Nyitva tartásunk: Hétfő - Péntek: 9.00 - 18.00,
Szombat: 9.00 - 12.00

A bolt telefonszáma: 22/412-665

2013. július 23., kedd

Hamarosan ...

... egy bolt nyílik Székesfehérváron. A tervek szerint. Ami nem az enyém. De az elmúlt 2-3 hetem erről szólt. A foglalkozásaimon rendszeresen megjelenő hölgyek egyike, annyira belejött az alkotásba, hogy árulni szeretné a tárgyait és egy kis békés, apró kis boltot álmodott meg magának. Az elképzelés megvolt, a lelkesedés szintén, aztán összeültünk és meglett a bolt neve, a cégér, a stílus, és végül több mint száz darab egyedi dísztárgy :)

Pár fénykép, aminek háttere ugyanaz, remélem nem gond, majd meglátjátok a mennyiség miatt :)) A tárgyak egy része lomis, így tényleg egyedi és megismételhetetlen lesz! Itt minden fából van.

Kínálók fából
Fából vas(karika)pohár és kancsó

Pöttyösök, mini tányérok, fogasok (kallódó fa edénytetőből)

Kis dobozok, nagyon jó formákkal
Még egy kép a végére. Így kezdődött. Minden tárgyat kipakoltunk, kiválogattuk a papírokat, szalvétákat, rizspapírokat, szetteket szedtünk össze az alapanyagokból, hozzáillesztettük a papírt. Majd nekiálltunk.

A polcos, pakolós a bolt berendezéséhez fog tartozni
Az asztalon egy üveges doboz. Teásdoboz, szintén lomis. Holnap megmutatom, hogy miért az lett az én kedvencem :)


3 megjegyzés:

  1. Légyszi, írj nekem majd e-mail-t (tunderzug@freemail.hu), ha megnyílik a bolt! Augusztusban mindig elmegyünk Székesfehérvárra (a Királyi Napokra) és örömmel néznék be hozzád...
    Szép, mosolygós nyarat kívánva, szeretettel: Maminti, a kicsi zöld tündér

    VálaszTörlés
  2. Gabryella! amint tudok belopózom az oldaladra és mindig találok valami kedves,aranyos dolgot.Mindig érdemes eljönni ide. Szeretném megkérdezni,hogy a fa kelyheket hol lehet beszerezni? Az üzlet Fehérvár melyik részén van. Ha,kiindulunk az állomástól,akkor merre és meddig. Amennyiben időd engedi,kérlek válaszolj.Előre is köszönöm. Üdvözöl: Veronika F.

    VálaszTörlés
  3. Hű! Bocsánat, de most vettem csak észre, hogy írtál Veronika! Ez a bolt sajnos már bezárt, valahogy nem jól lett időzítve. Fa dolgokat lomizni szoktunk :) Bolhapiac és ilyen helyeken. :)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...